Vesti

Početak nastave u školskoj 2021/22. godini - master studije

 
Slika Simona Žikić
Početak nastave u školskoj 2021/22. godini - master studije
napisao/la Simona Žikić - subota, 9. oktobar 2021, 14:11
 

Rukovodeći se brigom o zdravlju naših studenata i nastavnika, u zimskom semestru akademske godine 2021/22, na Fakultetu za medije i komunikacije nastava će se odvijati kombinovanim modelom: u prostorijama fakulteta i onlajn (putem Google meet platforme).

Nastava na master studijama počinje 18. oktobra 2021. u 18h, kada ćemo organizovati onlajn sastanke po departmanima, predstavljanje programa i upoznavanje sa načinom rada u novoj školskoj godini. Od 19. oktobra tekuće godine nastava počinje prema rasporedu koji se nalazi na internom veb sajtu e.fmk.

Akademski kalendar za školsku 2021/22. godinu smo vam poslali putem imejla i potrebno je da ga prihvatite (Add this calendar). Akademski kalendar možete pronaći na linku ovde i direktno dodati na svoje fmk.edu.rs naloge.

Upoznavanje sa programom i načinom rada u školskoj 2021/22. godini održaće se putem Google meet platforme, prema sledećem rasporedu. Molimo vas da se u razgovor uključite sa fakultetske imejl adrese (ime.prezime.brojindeksa@fmk.edu.rs).

Vidimo se onlajn i srećan početak školske godine!