Vesti

Podsetnik_Početak nastave u akademskoj 2021/22. godini - predstavljanje programa i upoznavanje sa načinom rada- osnovne studije

 
Slika Simona Žikić
Podsetnik_Početak nastave u akademskoj 2021/22. godini - predstavljanje programa i upoznavanje sa načinom rada- osnovne studije
napisao/la Simona Žikić - ponedeljak, 20. septembar 2021, 08:55
 

Rukovodeći se brigom o zdravlju naših studenata i nastavnika, u zimskom semestru akademske godine 2021/22, na Fakultetu za medije i komunikacije nastava će se odvijati kombinovanim modelom: u prostorijama fakulteta i onlajn (putem Google meet platforme).

Nastava na osnovnim studijama počinje u nedelji od 27. septembra do 3. oktobra 2021, tokom koje ćemo organizovati onlajn sastanke po departmanima, predstavljanje programa i upoznavanje sa načinom rada u novoj školskoj godini. Od 4. oktobra tekuće godine nastava počinje prema rasporedu koji je objavljen na internom veb sajtu e.fmk.

Akademski kalendar za školsku 2021/22. godinu smo vam poslali putem imejla i potrebno je da ga prihvatite (Add this calendar). Akademski kalendar možete pronaći na linku ovde i direktno dodati na svoje fmk.edu.rs naloge.

Za studente osnovnih studija, upoznavanje sa programom i načinom rada u školskoj 2021/22. godini održaće se putem Google meet platforme, prema sledećem rasporedu. Molimo vas da se u razgovor uključite sa fakultetske imejl adrese (ime.prezime.brojindeksa@fmk.edu.rs).

PRVA GODINA

DRUGA GODINA

TREĆA GODINA

ČETVRTA GODINA

Konsultacije su po pravilu onlajn, a odbrane završnih radova odvijaće se prema dogovoru između nastavnika i studenata.

Stručna praksa za treću i četvrtu godinu osnovnih studija organizovaće se u skladu sa epidemiološkom situacijom, poštujući sve neophodne bezbednosne mere. Sve informacije o stručnoj praksi mogu se dobiti svakog radnog dana u Centru za stručnu praksu: drugi sprat, soba 220, telefon: 011/2628124.

Nošenje zaštitnih maski, držanje propisane distance i upotreba dezinfekcionih sredstava biće obavezne mere u svim prostorijama Fakulteta, na predavanjima i vežbama.

Vidimo se online i srećan početak školske godine!