Vesti

Početak nastave u akademskoj 2021/22. godini

 
Slika Simona Žikić
Početak nastave u akademskoj 2021/22. godini
napisao/la Simona Žikić - ponedeljak, 6. septembar 2021, 14:28
 

Rukovodeći se brigom o zdravlju naših studenata i nastavnika, u zimskom semestru akademske godine 2021/22, na Fakultetu za medije i komunikacije nastava će se odvijati hibridnim modelom, odnosno kombinacijom nastave na fakultetu i onlajn, putem Google meet platforme.

Nastava na osnovnim studijama počinje u nedelji od 27. septembra do 03. oktobra 2021, tokom koje ćemo organizovati onlajn sastanke po departmanima, predstavljanje programa i upoznavanje sa načinom rada u novoj školskoj godini. Od 04. oktobra tekuće godine nastava počinje prema rasporedu koji ćemo blagovremeno objaviti na internom veb sajtu e.fmk.

Nastava na master i doktorskim studijama počinje u nedelji od 18. do 24. oktobra 2021, tokom koje ćemo organizovati onlajn sastanke po departmanima, predstavljanje programa i upoznavanje sa načinom rada u novoj školskoj godini. Raspored nastave za master i doktorske studije blagovremeno ćemo objaviti na internom veb sajtu e.fmk.

Konsultacije su po pravilu onlajn, a odbrane završnih radova odvijaće se prema dogovoru između nastavnika i studenata.

Stručna praksa za drugu, treću i četvrtu godinu osnovnih studija organizovaće se u skladu sa epidemiološkom situacijom, poštujući sve neophodne bezbednosne mere. Sve informacije o stručnoj praksi mogu se dobiti svakog dana u Centru za stručnu praksu: drugi sprat, soba 220, telefon: 011/26-28-124.

Nošenje zaštitnih maski, držanje propisane distance i upotreba dezinfekcionih sredstava biće obavezne mere u svim prostorijama Fakulteta, na predavanjima i vežbama.

Želimo vam svima uspešan početak nove školske godine.