Vesti

Sastanak Studentskog parlamenta FMK

 
Slika Simona Žikić
Sastanak Studentskog parlamenta FMK
napisao/la Simona Žikić - ponedeljak, 4. novembar 2019., 16:01
 
Prvi sastanak Studentskog parlamenta FMK biće održan 8. novembra u sali 7 na IV spratu u 17h. Prisustvo aktivnih predstavnika na sastanku, kao i potvrda svog dolaska na imejl Studentskog parlamenta (studparlament@fmk.edu.rs) su obavezni.
Ukoliko bilo ko od navedenih predstavnika nije u mogućnosti da dođe na sastanak, neophodno je da odabere zamenika koji će ga predstavljati na ovom sastanku:
Polina Čečina, Ivona Nestorović, Teodora Denčić, Dušan Karalić, Sava Vuković, Marie-Louise Pekić Maltzan, Olivera Mitić, David Mandić, Đorđe Jovičić, Sandro Kulačin, Duško Kljajić, Ana Šokčić, Radislav Kerečki, Lana Milanović
U cilju boljeg zajedničkog rada, napretka i komunikacije, neophodno je da studijski programi koji nemaju svog predstavnika u parlamentu izglasaju istog. Jedino tako Studentski parlament može da zastupa i njihove interese na Fakultetu.
Izglasani predstavnici treba da prijave svoju poziciju i potvrde svoj dolazak putem imejla do 7. novembra na: studparlament@fmk.edu.rs
U imejlu potrebno je navesti svoje ime, prezime, broj indeksa, studijski program i godinu koju zastupa izabrani predstavnik.
Uloga izabranih predstavnika je da zastupaju i informišu svoju generaciju programa koji studiraju, u odnosu na sva pitanja, stavove i aktivnosti parlamenta, kao i da učestvuju u organizaciji svih isplaniranih događaja u okviru Fakulteta. Vanredno glasanje novih predstavnika neće biti moguće.
 
Studijski programi koji nemaju svog predstavnika:
I godina:
Novinarstvo i komunikacije, Digitalni marketing, Digitalne umetnosti, Psihologija, Studije politike, Socijalni rad
II godina
Komunikacije i odnosi s javnošću , Digitalne umetnosti, Socijalni rad
III godina:
Digitalni marketing, Studije politike, Socijalni rad
IV godina:
Komunikacije i odnosi s javnošću, Novinarstvo, Studije politike, Socijalni rad
Način na koji će se izvršiti interno glasanje predstavnika navedenih studijskih programa proizvoljno je i odvija se van nadležnosti odbora Studentskog parlamenta.
Svi zainteresovani studenti za učešće u radu parlamenta, a koji nemaju status predstavnika niti imaju pravo glasa pri odlukama koje se donose u ime određenog studijskog programa, svakako se mogu pridružiti sastanku i učestvovati u organizaciji vannastavnih aktivnosti.
Vaš Studentski parlament