Vesti

Mars Leadership Experience - trogodišnji plaćeni program obuke za studente FMK

 
Slika Simona Žikić
Mars Leadership Experience - trogodišnji plaćeni program obuke za studente FMK
napisao/la Simona Žikić - petak, 1. mart 2019., 16:26
 

Kompanija Mars, proizvođač globalno omiljenih brendova za ljude i kućne ljubimce, poput Mars, Snickers, Bounty, Pedigree, Whiskas i brojnih drugih, od ove godine pruža priliku i mladim, ambicioznim ljudima iz Srbije da ostvare svoj san o internacionalnoj karijeri. Da postanu lideri budućnosti, usavršavajući se lično i profesionalno u jednoj od najvećih svetskih kompanija.

U toku su prijave za Mars Leadership Experience, trogodišnji plaćeni program obuke u regionalnom sedištu kompanije u Beču. Program je namenjen onima koji su nedavno diplomirali ili završili poslediplomske studije, a sve dodatne informacije i uslovi dostupni su u aplikaciji u prilogu, kao i na linku: https://www.mars.at/careers/jobs-at-mars/graduate-program.

U slučaju bilo kakvih nedoumica, zainteresovani kandidati mogu se obratiti kompaniji putem e-mail adrese: inform@effem.com 

Vest o apliciranju na MLE možete podeliti i sa FB stranice Mars Global Careers. Prijave su otvorene do 29. marta.

Hvala vam što ćete svojom komunikacijskom podrškom proširiti vest o Mars Leadership Experience programu.

Jer, ovo je prilika koja se ne propušta.

Danas diplomac, sutra lider!

O kompaniji Mars:

Mars je jedna od najvećih svetskih kompanija sa više od sto godina tradicije i nekim od najpoznatijih robnih marki na svetu za ljude i kućne ljubimce. Od nastanka do danas, u potpunosti je u privatnom vlasništvu jedne porodice što nam je omogućilo da zadržimo naših pet osnovnih principa – kvalitet, odgovornost, uzajamnost, efikasnost i sloboda – od nastanka kompanije do danas.

Principi ujedinjuju više od 115.000 poslovnih saradnika širom sveta, usmeravajući ih donošenju poslovnih odluka, što za rezultat ima jače veze sa potrošačima, klijentima, poslovnim partnerima, zajednicama, ali i međusobno.

Sedište kompanije nalazi se u Meklejnu, Virdžinija, a globalno je prisutna u više od 80 zemalja. Na srpskom tržištu, Mars posluje već 20 godina.     

U svom portfoliju ima čak 10 globalnih robnih marki vrednih milijardu dolara - PEDIGREE®, M&M’S®, ROYAL CANIN®, SNICKERS®, WHISKAS®, DOVE/GALAXY®, EXTRA®, BANFIELD®, TWIX®, VCA® - ljudi i kućni ljubimci zaista vole ove proizvode!