Vesti

Pridružite se akciji Studentskog parlamenta: prodaja čestitki i prikupljanje donacija za decu

 
Slika Simona Žikić
Pridružite se akciji Studentskog parlamenta: prodaja čestitki i prikupljanje donacija za decu
napisao/la Simona Žikić - nedelja, 25. novembar 2018., 15:58
 

Učinite nešto lepo za sebe i druge u susret Novogodišnjim praznicima!

U prostorijama Fakulteta za medije i komunikacije (Karađorđeva 65), u nedelji od 26.11 do 30.11, možete učestvovati u humanitarnoj akciji, kupovinom čestitki ili doniranjem odeće, igračaka, sredstava za higijenu ili sličnih stvari koje biste želeli da poklonite. Čestitke su ručno izradili student FMK, te je svaka unikat. Čestitke možete kupiti u ponedeljak (26.11) i utorak (27.11) u hodniku fakulteta na četvrtom spratu u period od 11h do 15h. Preostala tri dana traje akcija prikupljanja sredstava u obliku donacija: odeća, igračke, sredstva za higijenu itd. Ukoliko želite da donirate materijalna sredstva, može to učiniti tako što će vaše donacije preuzeti članovi i članice Studentskog parlamenta FMK. Akcija priklupljanja donacija se organizuje u sali 427 na četvrtom spratu u periodu od 11h do 17h.

Nakon što sredstva budu prikupljena, na sastanku Studentskog parlamenta odlučiće se kojoj organizaciji su materijalna sredstva i donacije najpotrebniji. Svakog dana, imaćete priliku da razgovarate sa studentima koji učestvuju u ovoj akciji ukoliko biste želeli da se i sami priključite.

Ne propustite priliku da učinite nešto lepo za nekog drugog - vaše malo nekome može mnogo da znači. Dočekajmo Novu godinu humaniji i bogatiji za jedno lepo iskustvo!

Nakon održavanja ove akcije, Studentski parlament organizovaće i tradicionalno Novogodišnje fotografisanje studenata i zaposlenih FMK uz nastavak akcije prikupljanja donacija za one kojima je pomoć potrebna.

Vidimo se!

Studentski parlament FMK