Vesti

Milan Trbojević: Prvi koraci u preduzetničkim vodama

 
Picture of Simona Žikić
Milan Trbojević: Prvi koraci u preduzetničkim vodama
by Simona Žikić - Friday, 27 April 2018, 9:35 AM
 

Katedra za digitalni marketing vas poziva na treće predavanje FMK Digitalne akademije, koje će 9. maja održati Milan Trbojević (FT1P blog) – sajber knjigovođa i poreski savetnik specijalizovan za IT preduzetnike, marketing i mali biznis.

Vremena se menjaju, i sve više studenata digitalnog marketinga razmišlja o sopstvenom biznisu umesto o radu u korporativnom okruženju. Želimo da vas ohrabrimo u preduzetničkim idejama i pomognemo da unapred saznate koji će vam biti prvi koraci kod otvaranja biznisa. Neke od tema o kojima će Milan Trbojević govoriti biće razlika između PR i DOO, vrste delatnosti za koje možete registrovati mali biznis, kako se može odrediti visina paušalnog poreza, kako se vrši registracija PR, specifičnosti marketing agencije i načini ostvarivanja poreskih olakšica.

Predavanje će se održati 9. maja u 17 časova u Sali 5 Fakulteta za medije i komunikacije i otvoreno je za sve zainteresovane. Molimo vas da najavite svoje prisustvo na imejl fmk@singidunum.ac.rs zbog ograničenog kapaciteta sale.