Vesti

Sajam praksi i zapošljavanja - KORAK 2018

 
Slika Simona Žikić
Sajam praksi i zapošljavanja - KORAK 2018
napisao/la Simona Žikić - četvrtak, 5. april 2018., 15:23
 
Sajam praksi i zapošljavanja KORAK 2018 biće održan 12. aprila ove godine na Univerzitetu Singidunum. Događaj će biti organizovan od 11 do 15 časova, u novoj zgradi Univerziteta (Kumodraška 261a). Očekuje se da Sajam poseti oko 30 poslodavaca koji će ponuditi preko 100 pozicija za prakse i poslove. Učešće na Sajmu je besplatno.
 
Moto ovogodišnjeg događaja je Pripremi se za KORAK do posla. Ideja je da kandidati na Sajam dođu dobro pripremljeni i motivisani za komunikaciju sa poslodavcima. Pripremne aktivnosti Sajma podrazumevaju intenzivan rad sa studentima i diplomcima kroz razvoj efektivne poslovne biografije i razvoj veština predstavljanja pred poslodavcem. 
 
Pored sajamskog dela, organizovaćemo i niz edukativnih događaja koji će učesnicima obezbediti konkretne veštine koje su trenutno tražene na tržištu rada. To se pre svega odnosi na upravljanje vremenom, efikasnu organizaciju radnog prostora, veštinu predstavljanja pred poslodavcem i slično. Pogledajte spisak edukativnih događaja koje možete posetiti tokom KORAKa.
 
Događaj je otvoren za studente i diplomce svih univerziteta. Više informacija o Sajmu možete pronaći na sajtu Centra za razvoj karijere: http://careers.singidunum.ac.rs.