Vesti

Slika Simona Žikić
Podsetnik - prijava ispita u oktobarskom ispitnom roku
napisao/la Simona Žikić - ponedeljak, 6. septembar 2021, 15:05
 

Prijava ispita za oktobarski rok počinje 06.09. i traje do 12.09.2021. godine. Na e.fmk servisu je objavljen raspored ispita, a ispite prijavljete online putem Studentskog servisa.

Uslov za prijavu ispita je:

  • položene predispitne obaveze
  • uplaćene rate za školarinu: upisnina, oktobarska, novembarska, decembarska, januarska, februarska, martovska, aprilska i majska rata

Studenti koji su upisali školsku 2020/2021 godinu kao “apsolventsku”, mogu da prijave ispite putem Studentskog servisa uz nadoknadu od 3000 RSD po ispitu. Sredstva za prijavu ispita mogu se uplatiti na tekuće račune FMK, najkasnije do 06.09.2021. kako bi uplata bila proknjižena na vreme. Preporuka je da sredstva uplatite u poslovnim bankama (moguće su i uplate putem e-banking i mobi banking platformi), kako bi uplate brže bile proknjižene.

Želimo vam puno uspeha na predstojećem ispitnom roku!

 
Slika Simona Žikić
Početak nastave u akademskoj 2021/22. godini
napisao/la Simona Žikić - ponedeljak, 6. septembar 2021, 14:28
 

Rukovodeći se brigom o zdravlju naših studenata i nastavnika, u zimskom semestru akademske godine 2021/22, na Fakultetu za medije i komunikacije nastava će se odvijati hibridnim modelom, odnosno kombinacijom nastave na fakultetu i onlajn, putem Google meet platforme.

Nastava na osnovnim studijama počinje u nedelji od 27. septembra do 03. oktobra 2021, tokom koje ćemo organizovati onlajn sastanke po departmanima, predstavljanje programa i upoznavanje sa načinom rada u novoj školskoj godini. Od 04. oktobra tekuće godine nastava počinje prema rasporedu koji ćemo blagovremeno objaviti na internom veb sajtu e.fmk.

Nastava na master i doktorskim studijama počinje u nedelji od 18. do 24. ...

Pročitajte ostatak ove teme
(231 reč(i))
 
Slika Simona Žikić
​Upis u naredne godine studija - ​doktorske​ studije
napisao/la Simona Žikić - petak, 27. avgust 2021, 12:50
 

Upis u drugu​ i​ treću godinu ​doktorskih​ studija se može obaviti od 01. do 30. septembra slanjem dokumentacije za upis na imejl adresu eupis@fmk.edu.rs

Detaljne informacije o upisu možete pronaći i na posebno kreiranoj stranici za upis - link

Za upis je potrebno poslati:

  • Popuniti ŠV20 obrazac koji se nalazi na vašem studentskom nalogu (FIS)
  • Popunjen ugovor o studiranju, koji možete pronaći na e.fmk stranici - ovde
  • Skeniranu ili fotografisanu potvrdu o uplati prve rate školarine (500€ po srednjem kursu NBS na dan uplate​)
 
Slika Simona Žikić
​Upis u naredne godine studija - osnovne studije
napisao/la Simona Žikić - petak, 27. avgust 2021, 12:46
 

Upis u drugu, treću i četvrtu godinu osnovnih studija se može obaviti od 01. do 30. septembra slanjem dokumentacije za upis na imejl adresu eupis@fmk.edu.rs

Detaljne informacije o upisu možete pronaći i na posebno kreiranoj stranici za upis - link

Za upis je potrebno poslati:

  • Popuniti ŠV20 obrazac koji se nalazi na vašem studentskom nalogu (FIS)
  • Popunjen ugovor o studiranju, koji možete pronaći na e.fmk stranici - ovde
  • Skeniranu ili fotografisanu potvrdu o uplati prve rate školarine (500€ po srednjem kursu NBS na dan uplate, osim studenata Departmana za socijalni rad koji prilikom upisa podnose potvrdu o uplati od 200€ po srednjem kursu NBS)
 
Slika Simona Žikić
​Obaveštenje za studente koji su odslušali sva predavanja (tzv. apsolventi)
napisao/la Simona Žikić - petak, 27. avgust 2021, 12:37
 
Uprava fakulteta je donela odluku o uslovima upisa obnove godine za studente koji su odslušali sva predavanja, ali studije nisu završili.

Studenti koji su odslušali sva predavanja (završili četiri godine studija i odlušali predavanja na master studijama), a nisu položili sve ispite i diplomirali/masterirali, mogu da upišu obnovu završne godine studije bez plaćanja školarine. Obaveza studenta je da uplati upisni materijal u iznosu od 5.000,00 dinara, dok ispite mogu da prijavljuju uz nadoknadu od 3.000,00 dinara po prijavi.

Upis možete obaviti slanjem potvrde o obavljenoj uplati putem imejla na eupis@fmk.edu.rs i popunjavanjem ŠV20 obrasca na svom studentskom nalogu (FIS).