Vesti

Slika Simona Žikić
E-upis u školsku 2020/21. godinu - produžen rok
napisao/la Simona Žikić - četvrtak, 3. septembar 2020., 16:22
 

Upis u drugu, treću i četvrtu godinu osnovnih studija i drugu i treću godinu doktorskih studija se može obaviti do 02. oktobra slanjem dokumentacije za upis na imejl adresu eupis@fmk.edu.rs

Za upis je potrebno poslati:

  • Ime, prezime i broj indeksa
  • Godinu studija koju upisujete i koji ste studijski program
  • Skeniranu ili fotografisanu potvrdu o uplati prve rate školarine (500€ po srednjem kursu NBS na dan uplate, osim studenata Departmana za socijalni rad koji prilikom upisa podnose dokaz o uplati od 200€ po srednjem kursu NBS)

Nakon poslate dokumentacije za upis, Studentska služba će putem imejla poslati ugovor o studiranju i ŠV obrazac, koji će svako pojedinačno da popuni i pošalje nazad Studentskoj službi. Kada se upis obavi, Studentska služba će putem imejla poslati studentu/kinji potvrdu o redovnom studiranju.

 
Slika Simona Žikić
Obaveštenje za studente koji su odslušali sva predavanja (tzv. apsolventni)
napisao/la Simona Žikić - petak, 18. septembar 2020., 12:23
 

Na osnovu molbe studenata, Uprava fakulteta je donela odluku o uslovima upisa obnove godine za studente koji su odslušali sva predavanja, ali studije nisu završili.

Studenti koji su odslušali sva predavanja (završili četiri godine studija), a nisu položili sve ispite i diplomirali, mogu da upišu obnovu četvrte godine studije bez plaćanja školarine. Obaveza studenta je da uplati upisni materijal u iznosu od 5.000,00 dinara. Ispite mogu da prijavljuju uz nadoknadu od 3.000,00 dinara po prijavi.

Upis možete obaviti slanjem dokumentacije na imejl: eupis@fmk.edu.rs

 
Slika Simona Žikić
Početak nastave u školskoj 2020/21. godini
napisao/la Simona Žikić - sreda, 16. septembar 2020., 18:19
 

U zimskom semestru akademske godine 2020/21, na Fakultetu za medije i komunikacije nastava će se odvijati hibridnim modelom, odnosno kombinacijom nastave na fakultetu i onlajn, putem Google meet platforme. 

Rukovodeći se brigom o zdravlju naših studenata i nastavnika, odlučili smo da se predavanja iz obaveznih predmeta u potpunosti realizuju onlajn, dok će na izbornim predmetima biti onlajn ukoliko se prijavi više od 30 studenata. Vežbe se izvode u prostorijama Fakulteta, u manjim grupama. Nastava na osnovnim studijama počinje 05. oktobra, a na master i doktorskim studijama 26. oktobra. Raspored nastave naknadno će biti objavljen na internom veb sajtu: e.fmk. Konsultacije su po pravilu ...

Pročitajte ostatak ove teme
(246 reč(i))
 
Slika Simona Žikić
Raspored ispita - septembarski rok
napisao/la Simona Žikić - nedelja, 9. avgust 2020., 10:58
 

Raspored ispita za septembarski ispitni rok je objavljen na e.fmk internom veb sajtu.

Link ka rasporedu ispita možete pogledati ovde.

 
Slika Simona Žikić
Letnje radno vreme FMK
napisao/la Simona Žikić - četvrtak, 6. avgust 2020., 08:19
 
Fakultet za medije i komunikacije je na kolektivnom godišnjem odmoru od 10. do 30. avgusta 2020. godine

Želimo vam prjatan i bezbedan odmor!