Vesti

Слика Simona Žikić
Produžena prijava ispita - prvi junski ispitni rok
написао/ла Simona Žikić - петак, 7. мај 2021, 10:47
 

Prema molbi studenata, prijava ispita za junski ispitni rok je produžena i traje zaključno do 31.05.2021. godine. Ispiti se prijavljuju online, putem Studentskog servisa

Uslov za prijavu ispita je:

  • položene predispitne obaveze
  • uplaćene rate za školarinu: upisnina, oktobarska, novembarska, decembarska, januarska, februarska, martovska, aprilska i majska rata

Studenti koji su upisali školsku 2020/2021 godinu kao “apsolventsku”, mogu da prijave ispite putem Studentskog servisa uz nadoknadu od 3000 RSD po ispitu. Sredstva za prijavu ispita mogu se uplatiti na tekuće račune FMK, najkasnije do 12.05.2021. kako bi uplata bila proknjižena na vreme. Preporuka je da sredstva uplatite u poslovnim bankama (moguće su i uplate putem e-banking i mobi banking platformi), kako bi uplate brže bile proknjižene.

Želimo vam puno uspeha na predstojećem ispitnom roku!

 
Слика Simona Žikić
Konkurs za umanjenje školarine
написао/ла Simona Žikić - уторак, 25. мај 2021, 18:24
 

Drage koleginice i drage kolege,

konkurs za umanjenje školarine za školsku 2021/22. godinu možete da pogledate u dokumentu ispod.

Prijave za konkurs je neophodno poslati u PDF formatu.

Srećno!

Слика Simona Žikić
Ishodi ankete u FISu a promenu predmeta prema odluci o izmenama u programu studijskog programa Psihologija (osnovne studije)
написао/ла Simona Žikić - среда, 26. мај 2021, 14:50
 

U školskoj 2020/21. godini sprovedene su izmene u cilju unapređena kurikuluma na studijskom programu Psihologija. U okviru ovog procesa, određeni predmeti prema programu ranijih godina zamenjeni su srodnim predmetima iz istih oblasti.

Iz tog razloga smo organizovali anketu za sve studente koji su želeli da promene predmete u FISu i odabrani predmeti su svima unešeni. Onim studentima koji nisu naveli svoje ime, prezime i broj indeksa, predmeti nisu unešeni jer nismo znali kom studentskom nalogu da ih dodelimo.

 
Слика Simona Žikić
Psihološka podrška studentima Fakulteta za medije i komunikacije
написао/ла Simona Žikić - понедељак, 17. мај 2021, 13:54
 

Departman za psihologiju Fakulteta za medije i komunikacije će psihološku podršku organizovati kroz online radionice/seminare, sa ciljem predstavljanja veština prevazilaženja stresa u vezi sa aktuelnim psihosocijalnim izazovima sa kojima se susrećemo tokom pandemije COVID 19. 
Teme će predstaviti predavači, psihoterapeuti sa Departmana za psihologiju FMK. Radionice su namenjene studentima Fakulteta za medije i komunikacije i predviđena je mogućnost neposrednog postavljanja pitanja predavačima i panel diskusija.
Prvi termin održavanja radionice/seminara je 31. maj u 17h. na koji se mogu prijaviti i već prijavljeni ali i svi drugi zainteresovani studenti.

Za lličnu individualnu podršku ili kontakt sa terapeutom/savetnikom možete se obratiti:  

Prijavu za učešće u online radionicama/seminarima, možete obaviti popunjavanjem formulara.

 
Слика Simona Žikić
Praznično radno vreme Fakulteta
написао/ла Simona Žikić - понедељак, 26. април 2021, 11:26
 

Fakultet za medije i komunikacije neće raditi tokom praznika, od petka 30. aprila do utorka 04. maja 2021. Nastava počinje od srede 05. maja tekuće godine, prema rasporedu za nastavu koji je već ustanovljen i nalazi se na internom veb sajtu: e.fmk.edu.rs.

Uživajte u prazniku.

Vaš FMK