Vesti

Изображение пользователя Simona Žikić
E-upis u školsku 2020/21. godinu - produžen rok
от Simona Žikić - Четверг, 3 Сентябрь 2020, 16:22
 

Upis u drugu, treću i četvrtu godinu osnovnih studija i drugu i treću godinu doktorskih studija se može obaviti do 02. oktobra slanjem dokumentacije za upis na imejl adresu eupis@fmk.edu.rs

Za upis je potrebno poslati:

  • Ime, prezime i broj indeksa
  • Godinu studija koju upisujete i koji ste studijski program
  • Skeniranu ili fotografisanu potvrdu o uplati prve rate školarine (500€ po srednjem kursu NBS na dan uplate, osim studenata Departmana za socijalni rad koji prilikom upisa podnose dokaz o uplati od 200€ po srednjem kursu NBS)

Nakon poslate dokumentacije za upis, Studentska služba će putem imejla poslati ugovor o studiranju i ŠV obrazac, koji će svako pojedinačno da popuni i pošalje nazad Studentskoj službi. Kada se upis obavi, Studentska služba će putem imejla poslati studentu/kinji potvrdu o redovnom studiranju.

Изображение пользователя Simona Žikić
Obaveštenje za studente koji su odslušali sva predavanja (tzv. apsolventni)
от Simona Žikić - Пятница, 18 Сентябрь 2020, 12:23
 

Na osnovu molbe studenata, Uprava fakulteta je donela odluku o uslovima upisa obnove godine za studente koji su odslušali sva predavanja, ali studije nisu završili.

Studenti koji su odslušali sva predavanja (završili četiri godine studija), a nisu položili sve ispite i diplomirali, mogu da upišu obnovu četvrte godine studije bez plaćanja školarine. Obaveza studenta je da uplati upisni materijal u iznosu od 5.000,00 dinara. Ispite mogu da prijavljuju uz nadoknadu od 3.000,00 dinara po prijavi.

Upis možete obaviti slanjem dokumentacije na imejl: eupis@fmk.edu.rs

Изображение пользователя Simona Žikić
Početak nastave u školskoj 2020/21. godini
от Simona Žikić - Среда, 16 Сентябрь 2020, 18:19
 

U zimskom semestru akademske godine 2020/21, na Fakultetu za medije i komunikacije nastava će se odvijati hibridnim modelom, odnosno kombinacijom nastave na fakultetu i onlajn, putem Google meet platforme. 

Rukovodeći se brigom o zdravlju naših studenata i nastavnika, odlučili smo da se predavanja iz obaveznih predmeta u potpunosti realizuju onlajn, dok će na izbornim predmetima biti onlajn ukoliko se prijavi više od 30 studenata. Vežbe se izvode u prostorijama Fakulteta, u manjim grupama. Nastava na osnovnim studijama počinje 05. oktobra, a na master i doktorskim studijama 26. oktobra. Raspored nastave naknadno će biti objavljen na internom veb sajtu: e.fmk. Konsultacije su po pravilu ...

Читать сообщение полностью
(всего слов - 246)
Изображение пользователя Simona Žikić
Raspored ispita - septembarski rok
от Simona Žikić - Воскресенье, 9 Август 2020, 10:58
 

Raspored ispita za septembarski ispitni rok je objavljen na e.fmk internom veb sajtu.

Link ka rasporedu ispita možete pogledati ovde.

Изображение пользователя Simona Žikić
Letnje radno vreme FMK
от Simona Žikić - Четверг, 6 Август 2020, 08:19
 
Fakultet za medije i komunikacije je na kolektivnom godišnjem odmoru od 10. do 30. avgusta 2020. godine

Želimo vam prjatan i bezbedan odmor!