Vesti

Ciklus predavanja o psihoterapijskim pravcima: Geštalt

 
Slika Simona Žikić
Ciklus predavanja o psihoterapijskim pravcima: Geštalt
napisao/la Simona Žikić - petak, 20. april 2018., 15:01
 

Predavanje o tehnikama, procesu i razumevanju Geštalt psihoterapije u petak 20. aprila u 17h u Sali 8 FMK.

Klub studenata psihologije “Akcioni potencijal” organizuje Ciklus predavanja i radionica o psihoterapijskim pravcima. Svakom pravcu ćemo posvetiti po jednu nedelju za upoznavanje sa teorijskim osnovama, praktičnom primenom i druženjem sa terapeutima i edukatorima.

Treća nedelja aprila posvećena je Geštaltu.

Psihoterapeut Darko Hristov održaće uvodno predavanje o holističkom pravcu koji ističe važnost proučavanja svesnosti, proces osvešćivanja i pristup “ovde i sada”. Otkrijte zašto je ovaj pristup okarakterisan kao neinterpretativni, koji kroz autentičan ja-ti odnos i kroz podršku na osvešćivanju sebe sada i ovde, omogućava otkrivanje i korišćenje ličnih potencijala. Upoznajte se sa Geštaltom, njegovim terapijskim odnosom i edukacijom.

Darko Hristov je psiholog i Geštalt psihoterapeut pod supervizijom. Psihoterapijom se bavi od 2014. godine kroz privatnu praksu i rad u Psihološkom savetovalištu za studente. U svom radu koristi savremeni relacioni geštalt pristup. Trenutno drži vežbe na kursevima Klinička psihodijagnostika i Klinička psihologija na Filozofskom fakultetu u Nišu.

Očekujemo vas u petak 20. aprila u 17h u Sali 8 Fakulteta za medije i komunikacije (Karađorđeva 65, 4. sprat).  Predavanje je otvoreno za sve zainteresovane.