Vesti

SEO Masterclass

 
Slika Simona Žikić
SEO Masterclass
napisao/la Simona Žikić - ponedeljak, 20. novembar 2017., 11:08
 

Dragi studenti digitalnog marketinga,

pozivamo vas da prisustvujete prvom predavanju u sklopu nove Digitalne akademije, koja ima za cilj da vam pruži dodatna znanja i veštine potrebne za rad u dinamičnom digitalnom poslovnom okruženju.

SEO MASTERCLASS

12. decembar 2017. od 9 do 12 časova, slušaonica S8 

Predavač: Svetlana Stanković, jedna od vodećih SEO specijalista za internacionalna tržišta, poslovne i publisher/medijske veb sajtove. Kao preduzetnik iza sebe ima niz postignuća u kreiranju, optimizaciji i vođenju velikog broja marketinških kampanja u oblasti start-up, e-trgovine, classifieds ads i B2B poslovnih modela. Radila je kao prvi direktor marketinga za digitalni portfolio kompanije Ringier Axel Springer u Srbiji, a planira da od 2018. godine u Berlinu pokaže šta zna srpska SEO scena u jednoj od vodećih svetskih SEO konsultantskih firmi.

Predavanje ima za cilj da vas upozna sa svetskim trendovima iz oblasti optimizacije veb sajta na Google predavaču za 2018. godinu i upozna sa naprednim tehnikama koje koriste vodeće SEO konsultantske kuće Moz, Searchmetrics i SEMRush. 

Prisustvo je obavezno za studente IV godine koji su odabrali "Napredni SEO" kao izborni predmet, jer će na osnovu njega biti koncipiran ispit (za detalje, videti info na Moodle). Za ostale studente sa 

​programa​

 je dobrovoljno, s tim što od vašeg odziva/interesovanja direktno zavisi da li ćemo, i koliko često održati slična predavanja ubuduće. 

Ujedno, pozvani ste da predložite oblasti/teme/predavače od interesovanja za vašu buduću profesionalnu karijeru, od koje mnogo očekujemo:)

Vidimo se 12.12. na FMK!

Katedra za digitalni marketing