Vesti

Picture of Simona Žikić
Nova pozicija u organizaciji Astra
by Simona Žikić - Tuesday, 11 December 2018, 4:13 PM
 

Konkurs u organizaciji Astra je namenjen studentima završnih godina studijskih programa Komunikacije i odnosi s javnošću, Digitalni marketing i Novinarstvo i studije medija.

Više informacija možete pronaći u prilogu.

Picture of Simona Žikić
Radna subota 15.12.
by Simona Žikić - Tuesday, 11 December 2018, 4:10 PM
 
Podsećamo da je prema zvaničnom kalendaru rada za školsku 2018/2019. godinu, subota 15. decembar 2018. godine radna subota kojom se odrađuje četvrtak, 10. januar 2018. godine. 

Nastava te radne subote će se održati prema rasporedu za četvrtak koji je već ustanovljen i nalazi se na veb sajtu fakulteta.

Vidimo se!

 
Picture of Simona Žikić
Otvoreno predavanje Blaže Nedića: Medijacija
by Simona Žikić - Tuesday, 11 December 2018, 9:47 AM
 

Klub studenata psihologije “Akcioni potencijal”  poziva na otvoreno predavanje Blaže Nedića “Medijacija”.

Predavanje će se održavti 17. decembra u 19h na u sali S8 (IV sprat) na FMK.

Medijacija jeste postupak u kome dve strane uz pomoć treće, neutralne, pokušavaju putem pregovora i dogovora da reše svoj sporni odnos. Blažo Nedić, pokušaće na zanimljiv način da približi posetiocima ovaj koncept i njegovu praktičnu primenu. 

Blažo Nedić, advokat, postdiplomske studije je završio u Londonu. Predsednik je Nacionalnog udruženja medijatora Srbije (NUMS), kao i regionalni medijator Svetske banke za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku i Albaniju, Italiju, ...

Read the rest of this topic
(155 words)
 
Picture of Simona Žikić
Otvoreno predavanje Branimira Brkljača: Šta mislim kad kažem marketing?
by Simona Žikić - Tuesday, 11 December 2018, 9:38 AM
 

Četvrto predavanje Digitalne akademije će 13. decembra na FMK održati Branimir Brkljač, pionir direktnog marketinga na Balkanu (Top Shop), storymaker i osnivač Mokrin House.

Na otvorenom predavanju “Šta mislim kad kažem marketing” Branimir Brkljač će dati prikaz aktuelnih trendova koji danas definišu marketinšku komunikaciju i opis uzroka i razloga za njihovu pojavu. Na osnovu analize tih trendova, pokazaćemo i kakve nas promene tek očekuju.

Nakon sticanja velikog marketinškog i medijskog iskustva iz oblasti direktnog marketinga i prodaje, Branimir Brkljač danas drži predavanja širom sveta i piše kolumne na temu budućnosti medija i novih marketinških trendova na svom blogu iskusnipocetn...

Read the rest of this topic
(243 words)
 
Picture of Simona Žikić
Nova prilika za praksu
by Simona Žikić - Tuesday, 11 December 2018, 9:30 AM
 

Konkurs za praksu u kompaniji Amex.

Konkurs je namenjen studentima završnih godina studijskih programa Digitalni marketing i Komunikacije i odnosi s javnošću i studentima master studija.

Više informacija o konkursu pogledati u prilogu.